blog, Blogs

Dilemma: de negenmaandenbeurs, doen of niet doen?

In het teken van Mama do and don’ts is dit wel een hele mooie….de negenmaandenbeurs.

Doen we het of doen we het niet? Dat is de grote vraag voor de mama’s to be.
(en ook voor de mama’s die al mama zijn, maar er nog nooit geweest zijn)
Ook ik stelde mezelf die vraag, want aan de ene kant was ik nieuwsgierig, aan de andere kant, wat moet je daar?
Dat ging er door mijn hoofd. En dan is die ook nog tegelijkertijd met de huishoudbeurs. Nou daar kan ik me de nodige beelden van herinneren met rennende huisvrouwen met trolleys met maar 1 missie, zo veel mogelijk gratis items inslaan. Ook al heb je die bruiningscreme niet nodig, hebben, hebben, en nog eens hebben.
Nou op die sfeer zit je als zwangere echt niet te wachten…
Van een goede vriendin (en mede-blogger) die ieder jaar de huishoudbeurs bezocht, hoorde ik dat er bij de negenmaandenbeurs geen gillende huisvrouwen perikelen waren, maar dat je gewoon voordelig kon shoppen en je kon inlichten. Toen ik las dat het bedrijf waarbij ik mijn puf-cursus wilde boeken, ook aanwezig zou zijn, en als je je daar inschreef je een flinke korting kon krijgen, was ik overtuigd, ik zou gaan…en vond ik het niks, dan zou ik linea recta weer huiswaarts keren.
Dus mega vroeg de auto in gestapt en toen begon het al, de borden langs de snelweg, met parkeren vol, volg A etc.
Eigenwijs als ik was, ben ik toch doorgereden en ik heb geparkeerd in de garage van de Rai. Er was nog heeeeel veel plek.
Dus laat je zeker niet afleiden door die borden langs de snelweg, 9 vd 10 keer is er nog plek als je maar op tijd, lees het eerste uur dat ze open zijn arriveert.

En hoe het was?

Nou ik kan het alle zwangere dames aanraden.
Waarom, er zijn geen gillende huisvrouwen!
Je krijgt echt wel flinke kortingen die ik nergens goedkoper heb kunnen vinden: pampers, daiper champ (scheelde me 25 euro), Ockys sweakers (echt een aanrader), mooie 4ff kleding (ben ik fan van) met flinke korting (scheelt je een rit naar hun sample sale) etc etc.
en het leuke is, heel veel dingen kun je gratis laten thuisbezorgen, dus dat scheelt je als zwangere heel wat tilwerk.
Je krijgt altijd advies van mensen die er echt wel verstand van hebben, dus beter dan in de gemiddelde winkel.
Je kunt van alles uitproberen. Heel fijn, geen gepush dat je iets bijna wel moet kopen, gewoon uitproberen, voelen, kijken en wellicht kopen.
Overigens ben ik wel 2 keer naar mijn auto gelopen om wat spulletjes weg te brengen. Doe dat ook zeker, ga niet lopen tillen en sjouwen, want dan is het veel minder leuk en heb je geen handen vrij.
Ik zou dus zeggen, laat je nieuwsgierigheid het winnen van je vooroordeel en ga er gewoon heen. Krijg je echt geen spijt van en stiekem vind je het waarschijnlijk ook nog best leuk 😉
Bij het kruidvat kun je dmv je klantenkaart een gratis avondkaart bestellen, dus als je voor een paar uurtjes wilt gaan, dan scheelt dat enorm veel geld).
En wist je dat je je negenmaandenbeurs kaart ook voor de huishoudbeurs kunt gebruiken en andersom. Zie je dus een mogelijkheid 1 van beide kaarten met flinke korting aan te schaffen (winnen is natuurlijk nog beter) doe dat dan zeker.
Laten jullie mij weten wat jullie ervaring is geweest? Ben benieuwd!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *